15-17 shtator, edicioni i 7-të/ Festivali Ndërkombëtar i poezisë në Rahovec, pret 20 poetë nga bota, Ledia Dushi e ftuar nga Shqipëria

Ka një kohezion të veçantë Rahoveci, një traditë e padukshme romantike, iracionale mes  verës dhe poezisë. Atmosfera që ky qytet i Kosovës ka ruajtur jo rrallë ndjen mikpritjen, si ai i edicionit të 17-të të Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë. Ideatori i tij, Faherdin Shehu ka treguar se Kosova do të jetë mikpritësja e rreth 20 … Vazhdoni me leximin e 15-17 shtator, edicioni i 7-të/ Festivali Ndërkombëtar i poezisë në Rahovec, pret 20 poetë nga bota, Ledia Dushi e ftuar nga Shqipëria