Ligji i ri, në bregdet ndërtojnë vetëm PPP-të ose investitorët strategjikë. Shteti merr të drejtën e parablerjes për pronën private.

Të gjitha ndërtimet e reja në bregun e detit do të ndalohen me ligj, përjashtim të koncesioneve, PPP-ve dhe investimeve strategjike. Ministria e Turizmit ka përgatitur projektligjin “Për menaxhimin e integruar të zonës bregdetare”, që përcakton se menjëherë pas hyrjes së tij në fuqi, të gjitha ndërtimet private në bregdet do të ndalohen. Për ndërtimet … Vazhdoni me leximin e Ligji i ri, në bregdet ndërtojnë vetëm PPP-të ose investitorët strategjikë. Shteti merr të drejtën e parablerjes për pronën private.