Ndahet nga jeta Mjeshtri i humorit shkodran dhe atij shqiptar Paulin Preka

Ngulitur ne kujtesen e shqiptareve per humorin e tij te natyrshem, Preka mbylli syte ne moshen 86 vjeçare ne Itali,

ku jetonte prej vitesh me familjen e tij.

Paulin Preka eshte pjese e asaj kaste aktoresh te medhenj te humorit te cilet shenjuan emrin e tyre ne historine e artit shqiptar. Mesohet se Preka u nda nga jeta pasi kishte disa kohe qe ishte i semure.Mesohet se Preka u nda nga jeta pasi kishte disa kohe qe ishte i semure.

Preka numeron me dhjetra roje ne teater dhe kinematografi ndersa ka spikatur me estraden e Shkodres ne rang kombetar dhe nderkombetar.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gjithashtu mund t'ju interesojnë

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>