Foto Dite/ Anjezë Gonxhe Bojaxhiu – Nënë Tereza dhe At Zef Pllumi. Dy figura historike që me fjalën e veprën e tyre i lanë popullit shqiptar vlera të shpirtit të tij.

Qendra e Botimeve te Diaspores ka publikuar kete foto te rralle, ne kujtese te dites se Shenjterimit te Nene Terezes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gjithashtu mund t'ju interesojnë

TË RUASH FRYMËN E AKUARELIT
Kjo vjeshtë e Orion Shimës
Fluturimi i Chagall-it
Botohet në anglisht “Shqiptarët në art”, i studiuesit Ferid Hudhri
Kur arti na kujton gjuhën e harruar të njeriut
Bukuria e provokimit apo bukuri e konsumit masiv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}