Nga 11-16 tetor po mbahet në Tiranë edicioni i 7-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmi “Dea Open Air”. Për shkak të kushteve të pandemisw globale festivali u mbajt online, ku konkurrojnë 70 produksione të huaja. Më poshtë kemi përgatitur një galeri fotosh nga mbrëmja e ceremonisë së hapjes së Festiavlit.

Vlora Dumoshi, ministrja e kultures se Kosoves duke mbajtur fjalen ne ceremonine e hapjes se fFestivalit Nderkombetar te Filmit Dea Open Air
Producentja e filmit “Cirku Fluturues”, Vjosa Berisha

Ne tapet te kuq, organizatoret e “Dea Open Air” dhe gazetaret Rezear Xhaxhiu dhe Jonida Shehu

Organizatoret e Festivalit “Dea Open Air” me regjisorin Besnik Bisha

Organizatoret e festivalit Dea Open Air, kineasti Edmond Topi, dhe gazetarja Mirela Oktrova si dhe aktoret Romir Zalla dhe Suela Bako

Stafi i filmit Cirku fluturues, qe hapi mbremjen e pare te Festivalit te Filmit Nderkombetar “Dea Open Air”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gjithashtu mund t'ju interesojnë

Filmim i rrallë/ Himni Kombëtar “Rreth flamurit të përbashkuar”, interpretim i vitit 1929
Media 2021! Mjerim (foto lajm)
Foto historike/ Një imazh i rrallë i kapedanit të Mirditës vjen nga Polonia
Shekulli XVII/ Gruaja e re e veshur me veshje të Botës së Vjetër…
Botohet për herë të parë, Shqipëria e Luftës së Dytë Botërore në një foto historike
Për të mos harruar Berlinin! 30 vite më parë 9 nëntor 1989…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}