Kujtese historike ne foto galeri – Për të mos harruar Berlin! 30 vite më parë 9 nëntor 1989…

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gjithashtu mund t'ju interesojnë

Media 2021! Mjerim (foto lajm)
Foto historike/ Një imazh i rrallë i kapedanit të Mirditës vjen nga Polonia
Shekulli XVII/ Gruaja e re e veshur me veshje të Botës së Vjetër…
Botohet për herë të parë, Shqipëria e Luftës së Dytë Botërore në një foto historike
Foto e Dedë Jakovës/ Viti 1936, kur Tefta Tashko Koço dha koncertin dhe në kinema “Rozafa” u festua me Asdrenin, Koliqin, Poradecin…
Foto Galeri/ Ceremonia e hapjes së edicionit të shtatë të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit DEA OPEN AIR – Tirana 2020
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>