Arnoldo Mondadori në një foto historike me Eugenio Montale, Salvatore Quasimodo, Giuseppe Ungaretti, Francesco Tofanelli, Arturo Messina dhe Renato Guttuso

Imazh i licencuar nën CC BY-SA 4.0 – fotoja është botuar në ditën e sotme, nga mondadori.it, botuesi me prestigjioz italian.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gjithashtu mund t'ju interesojnë

Media 2021! Mjerim (foto lajm)
Foto historike/ Një imazh i rrallë i kapedanit të Mirditës vjen nga Polonia
Shekulli XVII/ Gruaja e re e veshur me veshje të Botës së Vjetër…
Botohet për herë të parë, Shqipëria e Luftës së Dytë Botërore në një foto historike
Për të mos harruar Berlinin! 30 vite më parë 9 nëntor 1989…
Foto e Dedë Jakovës/ Viti 1936, kur Tefta Tashko Koço dha koncertin dhe në kinema “Rozafa” u festua me Asdrenin, Koliqin, Poradecin…
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>