Kontigjente te ndryshme te shtetasve shqiptare duke vizituar eksponatet e ish-Muzeut Lenin-Stalin ne Tirane ne vitin 1970. Pervec Leninit, Tirana zyrtare vijonte te nderonte kujtimin e Stalinit duke i rezistuar procesit te destalinizimit, edhe pse ne fillimet e tij u duk se PPSH u kompaktesua me qendrimin e Moskes dhe qendrimet e Kongresit te XX te PKBRSS.

Ekskluzive nga Armand Plaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gjithashtu mund t'ju interesojnë

Filmim i rrallë/ Himni Kombëtar “Rreth flamurit të përbashkuar”, interpretim i vitit 1929
Media 2021! Mjerim (foto lajm)
Foto historike/ Një imazh i rrallë i kapedanit të Mirditës vjen nga Polonia
Shekulli XVII/ Gruaja e re e veshur me veshje të Botës së Vjetër…
Botohet për herë të parë, Shqipëria e Luftës së Dytë Botërore në një foto historike
Për të mos harruar Berlinin! 30 vite më parë 9 nëntor 1989…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}