Më të fundit

Nobel për “turpet” e vajzërisë

6 Tetor

15 Gusht

TerrenArt

3 Tetor

30 Qershor

26 Qershor

Në Thelb

30 Gusht

17 Gusht

27 Korrik

26 Qershor

The Handke Project – të deligjitimosh legjitimuesit

9 Qershor, 2022

Nobel për “turpet” e vajzërisë

6 Tetor, 2022

VITE APO VJET?

8 Shtator, 2022

15 Gusht

1 Prill

18 Shkurt

Kjo vjeshtë e Orion Shimës

16 Mars, 2022

Kupa DEA për Goran Paskaljeviç (post mortum)

30 Qershor, 2022

Nuk shuhet zëri i Sherif Merdanit

30 Gusht, 2021

29 Qershor

6 Prill

18 Nëntor

30 Korrik

Ndërtesa që na rrëfejnë diktaturën

25 Shkurt, 2022

Shapi, sheqeri dhe çdo gjë tjetër midis…

26 Korrik, 2022

Rezultati i sundimit sovjetik në Ukrainë

2 Mars, 2022

A po shkojmë drejt kufizimit të lirisë ekonomike…

12 Dhjetor, 2021

Në “Tempull” të gazetares Anisa Ymeri/ Kafja e Madhe në Shkodër u shemb!

1 Qershor, 2021

>